CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Més activitats a la Biblioteca!

Més activitats a la Biblioteca!

08/01/2018

La Biblioteca Municipal inicia l'any del seu 50 aniversari amb la incorporació d'un taller de narrativa amb l'escriptora Sílvia Soler i classes tutelades de punt.

Amb el nou any, la Biblioteca Municipal suma al seu catàleg d'activitats un taller de narrativa adreçat a aquelles persones adultes que vulguin escriure. El taller està impartit per l'escriptora Sílvia Soler, autora de novel·les com Mira'm als ulls, Una família fora de sèrie i Petons de diumenge amb la qual va guanyar el premi Prudenci Bertrana 2008. El taller de narrativa és gratuït. Les sessions comencen el 17 de gener i es fan el segon dimecres de mes de 18 a 20 h.

Les inscripcions estan obertes. Més informació al telèfon 93 568 65 30 i a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). La biblioteca es troba al carrer de Can Parera, 24. Horari de l'equipament: De dilluns a divendres de 15 a 20.30 h i dijous i dissabte de 9.30 a 13 h.

A més, fins al mes de març es dóna un nou enfocament al taller de costura que tiren endavant voluntàries dels casals de la gent gran de Montornès. Cada dilluns es fan classes tutelades en grup per aprendre a fer peces d'hivern com gorres, bufandes o jerseis de mitja.

50 anys en funcionament

Aquest any la Biblioteca Municipal celebra el seu 50 aniversari. Des de la seva inauguració a l'octubre de 1968, com a resultat d'un conveni entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, l'equipament ha estat un espai on generació rere generació ha pogut aficionar-se a la lectura, estudiar i trobar recursos per fer treballs acadèmics.

Actualment, l'equipament també organitza una quinzena d'activitats. La majoria d'elles estan relacionades amb la lectura per a grans i petits com l'hora del conte, les veus amb altaveus, la tertúlia de poesia, la tertúlia de novel·la romàntica, la tertúlia infantil o la tertúlia fàcil en català.

No obstant això, les llengües també hi tenen cabuda. Cada setmana hi ha tàndems d'anglès, francès i alemany; unes trobades que permeten practicar aquestes llengües tot conversant en parelles. 

Arxivat a: Cultura i festes
Tertúlia de poesia a la Biblioteca Municipal
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona