CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > El BM Granollers visita els joves del programa RAI-ESO

El BM Granollers visita els joves del programa RAI-ESO

07/12/2017

Set representants dels equips masculí i femení d’handbol del BM Granollers han estat aquest dimarts amb els participants del RAI-ESO, un programa socioeducatiu que acull una trentena d’alumnes de secundària del municipi.

Álvaro Ferrer, César Almeida, Álvaro Cabanas i Josep Reixach del Fraikin BM Granollers i Estefania Monrós, Tilda Matthijs i Andrea de la Torre del KH7 BM Granollers han visitat aquest dimarts amb els alumnes que formen part del programa RAI-ESO, una iniciativa de menjar i espai de reforç socioeducatiu per a estudiants de secundària del municipi.

És el segon any consecutiu que els joves del RAI-ESO reben la visita de jugadors i jugadores del BM Granollers. Enguany, han tingut la oportunitat de dinar amb ells, compartir impressions i participar en un sorteig de pilotes d’handbol i samarretes de l’equip.

Una trentena de joves del municipi formen part del RAI-ESO. El programa, impulsat pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament i la Fundació Probitas i dinamitzat per l'Associació REIR, es duu a terme a Montornès des del mes d’abril del 2015. L’alumnat rep servei de menjador al migdia i compta amb l’atenció d’educadors que reforcen les activitats socioeducatives fins a les 16.30 h.

Arxivat a: Esports, Joventut, Serveis Socials
Joves del programa RAI-ESO i esportistes del Fraikin i KH7 BM Granollers
Tilda Matthijs, del KH7 BM Granollers, amb joves del programa RAI-ESO
Álvaro Cabanas i Estefania Monrós, del Fraikin i KH7 BM Granollers, amb un jove del programa RAI-ESO
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona