CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El karate, lluitant entre els millors

El karate, lluitant entre els millors

20/11/2017

Nou esportistes del Club Karate Montornès competiran en la final de la Lliga estatal de karate que tindrà lloc el 2 de desembre a Badajoz. D'altra banda, set karateques del club han participat aquest cap de setmana amb la selecció catalana en el Campionat d’Espanya Cadet, Júnior i Sub21. Sergio Hernández s'ha proclamat subcampió en kumite cadet.

El karate de Montornès continua acumulant gestes esportives. Aquest cap de setmana set membres del club han participat amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya Cadet, Júnior i Sub 21 a Santiago de Compostela.

L’actuació més destacada ha estat la de Sergio Hernández que s’ha penjat la medalla de plata en la categoria kumite cadet.

Lliga nacional de karate

El karate Montornès també participa aquesta temporada en la lliga nacional. 

Nou karateques locals han aconseguit classificar-se per la fase final d'aquesta competició que es disputarà el 2 de desembre a Badajoz: Judith Anguera, Usama Karach, Iker Caminada, Laia Ferrer, Estela González, Sergio Hernández, Arnau Pujante, Maria López i Naiara Moreno.

Judith Anguera és una de les candidates a podi a la final. La montornesenca és la primera del rànquing, després de ser segona a la primera ronda de la lliga nacional i guanyar la segona ronda.

Arxivat a: Esports
Sergio Hernández, segon al Campionat d'Espanya de Karate Kumite Cadet (Font: Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona