CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més accions formatives per millorar l’ocupació

Més accions formatives per millorar l’ocupació

05/10/2017

Una vintena de persones participen en els cursos d’orientació laboral i d’atenció domiciliària que organitza el departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament.

Aquest mes de setembre, el departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament ha posat en marxa dos cursos per millorar les possibilitats laborals de les persones usuàries de la Borsa de Treball Municipal.

Nou persones han realitzat el curs d’Orientació laboral: Adaptació al mercat de treball. La formació, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, té l’objectiu de treballar el pensament positiu i la comunicació de l’alumnat. D’aquesta manera, poder sortir de la zona de confort i millorar la seva situació laboral.

L’OPEC també organitza el curs d’Atenció domiciliària a les instal·lacions del Casal de Cultura. Aquesta formació ha sorgit arrel d’una demanda existent a la Borsa de Treball Municipal. A diari es reben ofertes laborals que requereixen experiència i formació en l’àmbit de la llar. Onze persones assisteixen a aquestes classes per tal de millorar el seu perfil competencial adquirint formació. 

Arxivat a: Ocupació
Curs d'Orientació laboral de l'OPEC
Curs d'Atenció domiciliària de l'OPEC al Casal de Cultura
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona