CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Yago Domínguez continua agafant experiència en el campionat europeu

Yago Domínguez continua agafant experiència en el campionat europeu

26/08/2017

El jove pilot d'enduro montornesenc està recorrent el continent participant en l'Honda 150 European Championship, amb el qual ha competit en circuits de Suècia, Bèlgica, Portugal i Alemanya. La darrera ronda del certamen es disputarà als Països Baixos.

Després de nombrosos triomfs a nivell nacional, el pilot d'enduro de Montornès Yago Domínguez, a la recerca de nous reptes, es posa a prova per primer cop en l'Honda 150 European Championship, un campionat que li permet enfrontar-se a un total de 30 joves de 16 països.

Aquests dies, Domínguez enfila la recta final del certamen, el qual va començar a finals de maig i ha passat per Teutschental (Alemanya), Águeda (Portugal), Lommel (Bèlgica) i Uddevalla (Suècia). La cinquena i darrera etapa del campionat tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de setembre a Assen (Països Baixos).

Amb tan sols 12 anys, el montornesenc és un dels pilots més joves de la trentena que participen en l'Honda 150 European Championship. La classificació provisional el col·loca en la 27a posició (amb 12 punts), per davant dels altres dos pilots espanyols que corren en aquesta edició.

Un estiu ben intens

Yago Domínguez no ha baixat de la seva moto en aquests darrers mesos. El 13 d'agost el pilot va prendre part en el Motocross i Cursa Americana Vila de Cubelles, una competició anual que va aplegar 22 participants en la categoria 85. Pel que fa al Motocross, Yago es va fer amb la sisena posició, mentre que a la Cursa Americana va acabar quart.

Arxivat a: Esports
Yago Domínguez a Teutschental (Alemanya). Font: Yago Domínguez.
El pilot montornesenc, a Lommel (Bèlgica). Font: Yago Domínguez.
Un moment de la cursa d'Águeda (Portugal). Font: Yago Domínguez.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona