CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Montornès del segle XX a YouTube

El Montornès del segle XX a YouTube

16/08/2017

Al canal de YouTube de l'Ajuntament de Montornès es poden visualitzar els quatre documentals de la sèrie "Parlem de Montornès".

Des de l'any 2008 l'Arxiu Històric Municipal i la Biblioteca, amb la col·laboració del veïnat, treballen en la sèrie "Parlem de Montornès. Memòria del segle XX". Una col·lecció que té l'objectiu de recuperar la memòria col·lectiva del Montornès del segle XX i que de moment compta amb quatre documentals.

El primer, titulat "L'evolució d'un poble", es va publicar a l'abril de 2008. Des de llavors s'han dut a terme una cinquantena d'entrevistes a persones grans del municipi que han servit per tenir testimonis de primera mà.

"L'evolució d'un poble" que mostra com a canviat el dia a dia del veïnat de Montornès, "El trasbals d'una guerra" que retrata com es va viure la Guerra Civil al municipi, "De ciutat a barri. 50 anys de Montornès Nord" i Festes, tradicions i lleure, on es pot veure com vivien els montornesencs les festes durant els anys 40, 50 i 50 del segle XX i quines propostes d'oci predominaven al municipi; són els quatre documentals que formen, de moment, la col·lecció Parlem de Montornès.

Els documentals es poden veure de manera gratuïta al canal de YouTube de l'Ajuntament. També es poden trobar en format físic a la Biblioteca i a l'Arxiu Històric Municipal. 

Arxivat a: Cultura i festes
Documental de la sèrie "Parlem de Montornès" a YouTube
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona