CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament preveu contractar joves en pràctiques inscrits al programa de Garantia Juvenil

L'Ajuntament preveu contractar joves en pràctiques inscrits al programa de Garantia Juvenil

09/08/2017

El consistori ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) un ajut per poder contractar entre 6 i 8 joves en el marc dels programes de Garantia Juvenil.

L'Ajuntament de Montornès ha sol·licitat al SOC un ajut per a poder contractar en pràctiques joves del municipi que tinguin estudis superiors, però que actualment estiguin sense feina i sense formar-se.

Els joves han de tenir entre 16 i 29 anys, haver finalitzat estudis universitaris, cicles formatius de grau mig, superior o certificat de professionalitat i estar inscrits al SOC com a sol·licitants de feina, així com al programa de Garantia Juvenil.

El consistori ha demanat l'ajut per a poder contractar entre 6 i 8 joves. Aquests, en funció dels seus perfils, treballarien durant sis mesos en una de les àrees de l'Ajuntament.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció han d'adreçar-se a les oficines del Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç situades al carrer de la Pau, 10.

Una proposta per reduir l'atur juvenil

L'any passat l'Ajuntament va poder contractar quatre joves en pràctiques durant un període de sis mesos, gràcies als ajuts del programa de Garantia Juvenil. Les joves van treballar en l'Oficina del Barri, en la Llar d'Infants Pública El Lledoner i en el departament de Comunicació de l'Ajuntament. 

Arxivat a: Joventut, Ocupació
Cartell del programa de Garantia Juvenil
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona