CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Millores en el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes

Millores en el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes

07/08/2017

Durant aquest mes d'agost es duen a terme treballs de manteniment i millora en el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes

Cada any el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes realitza una parada tècnica durant el mes d'agost per tal de dur a terme actuacions de manteniment i millora de les instal·lacions. Enguany es duen a terme diversos treballs, entre els quals es troba la instal·lació d'una nova deshumectadora que permetrà regular les condicions d'humitat ambiental en la piscina i el seu entorn.

A més, s'estan fent treballs d'adequació del sistema d'aigua calenta sanitària i substitució de les aixetes dels vestidors de l'equipament. Als spas, s'ha substituït el paviment i s'han instal·lat dues bombes de reserva i de rentat, un comptador de recirculació i entrada d'aigua i un prefiltre a la canonada d'aspiració.

També es treballa en la millora de la piscina coberta amb la col·locació d'un nou paviment antilliscant, substitució del sistema de bombeig i substitució de vàlvules de retenció i retorn.

Aquests treballs estan a càrrec de les empreses UTE Voracys - PYF Les vernedes, Catalana de clima, Líquid disseny i construcció de piscines, SL i Juan Suñe, SA.

La Brigada Municipal, per la seva banda, s'encarrega de la millora de l'enllumenat interior de les piscines i del complex, la senyalització de la profunditat de les piscines, la reparació del paviment de la sauna femenina, la substitució del sistema de tancament de les guixetes dels vestidors i d'altres actuacions de reparació i manteniment.

El complex tornarà a obrir el 16 d'agost, però la piscina coberta no ho farà fins al mes de setembre pels treballs de millora que s'hi estan fent. Les activitats aquàtiques previstes per aquesta quinzena es traslladaran a les piscines d'estiu. El cost total dels treballs de millora és de 190.102,38 euros. 

Arxivat a: Esports
Reparacions a la piscina coberta
Reparacions a la zona d'spa
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona