CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament torna a assumir l'ampliació del servei de bus de Sagalés a l'agost

L'Ajuntament torna a assumir l'ampliació del servei de bus de Sagalés a l'agost

01/08/2017

Davant la reducció de la freqüència de pas del bus de la línia 416 que es produeix durant el mes d'agost, el Consistori pagarà expedicions a primera hora del matí per millorar el servei

Al mes d'agost l'empresa de transport Sagalés disminueix la freqüència de pas de les seves línies d'autobús perquè considera que hi ha un descens de viatgers a causa de les vacances d'estiu. Això afecta a les persones usuàries que fan servir l'autobús a primera hora per arribar a la feina.

Tot i no ser el prestador del servei ni l'administració competent (depèn de la Generalitat), l'Ajuntament ha sol·licitat a l'empresa de transports l'augment dels viatges que ha previst durant el mes d'agost.

Ampliació entre les 4.45 h i les 6.20 h

La franja horària en què s’amplia el servei és a primera hora del matí amb tres expedicions per sentit. En direcció a l'estació de Rodalies de Montmeló els usuaris tenen al seu abast un autobús des del carrer de Federico Garcia Lorca a les 5.15 h, 5.45 h i 6.20 h abans de l'horari habitual de la línia.

El cost del servei és de 2.475,19 euros i l’assumeix íntegrament l’Ajuntament. L'any passat el Consistori ja va assumir l'ampliació del servei per tal de minimitzar l'impacte del canvi d'horari dels dies feiners del mes d'agost sobre els usuaris de la línia.

Des del mes de gener, circula per Montornès la línia 416 que allarga el recorregut fins La Garriga, passant per l'Hospital de Granollers. Els horaris de servei de la línia 416 durant el mes d’agost es poden consultar també al web de Sagalés, a l’oficina d’atenció al client de l’empresa a Granollers, a les parades i a l’OAC de l’Ajuntament.  

Arxivat a: General
Parada de l'avinguda de la Llibertat - plaça de la Joventut

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona