CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Grans convidats i molta gresca a la Festa Major 2017

Grans convidats i molta gresca a la Festa Major 2017

26/07/2017

El showman José Corbacho serà l'encarregat de fer el pregó d'inici de la Festa Major d'estiu. Bona part dels actes es concentraran del 15 al 18 de setembre. Entre les actuacions musicals previstes hi ha un concert dels Mojinos Escozíos i l'espectacle d'Hotel Cochambre. Les protagonistes de la festa són, un any més, les entitats amb l'organització de tota mena de propostes.

La Comissió de festes, integrada per les entitats que col·laboren en la Festa Major i l'Ajuntament ultimen els detalls de la programació de la Festa d'enguany.

El conegut actor, director i humorista, José Corbacho s'ocuparà del pregó el divendres 15 al vespre. El diumenge 17 a les 22 h, oferirà l'espectacle "Corbacho 5.0" a la plaça de Pau Picasso.   

Música i ballaruca

La zona de concerts, ubicada a l'aparcament del Complex Esportiu Les Vernedes, obrirà el mateix divendres al vespre amb el grup local de versions Orquesta Atómica seguit d'un concert de Los Mojinos Escozíos amb el seu nou disc ‘Maduritos y resultones’. La nit es clourà amb la sessió de DJ ‘Comando guateque’ formada per DJ locals.

Dissabte a la nit, prendrà el relleu el grup local de punk rock en castellà Topacios. Cap a les 01.30 h torna Hotel Cochambre amb el ritme i bon rotllo que els caracteritza.

D'altra banda, la Carpa Polivalent El Sorralet acollirà dissabte un ball de nit amb l'orquestra Taxman, diumenge, concert i ball amb la Maravella i ja dilluns, berenar i ball per a la gent gran amb el conjunt Boogie-Woogie. 

Les entitats, protagonistes 

L’Associació Fotogràfica torna a programar pel divendres a la nit al pati de la Lira el "Guateque", aquest any sota el lema ‘I will survive’. També la Penya Pere Anton prepara una nova activitat ben festiva per a la nit divendres de la qual properament es tindran més dades. Després de la bona acollida de l'any passat, l'Esplai Panda reedita la Moguda Panda, el dissabte 16 al matí, enguany, amb la col·laboració de les educadores de la Llar d’Infants el Lledoner, de Kids & Us i de les penyes Pere Anton i Bartomeus. També les Colles de Geganters i Diables i les entitats esportives, entre altres, tornaran a fer de la Festa Major la més moguda i engrescadora 

La imatge de la Festa Major

Una proposta d’Ivan Montllor ha estat, per segon any consecutiu, la més votada entre el veïnat per ser la imatge de la Festa Major. El disseny s’han estampat en les samarretes i serà la imatge del programa de les festes que es repartirà a començaments de setembre.

Arxivat a: Cultura i festes
José Corbacho, pregoner de la Festa Major 2017
Mojinos Escozíos. "Maduritos y resultones"
Disseny guanyador del Concurs de la Imatge de la Festa Major 2017. Autor: Ivan Montllor
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona