CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nit màgica d'òpera als jardins de Manso Calders

Nit màgica d'òpera als jardins de Manso Calders

24/07/2017

Al voltant de 150 persones es van apropar divendres als jardins de Manso Calders per veure l’òpera “Il Trovatore” en pantalla gegant. La proposta s’emmarca en la iniciativa Liceu a la Fresca, a través de la qual, més d’un centenar de municipis de tot l’Estat han projectat l’obra simultàniament en espais públics.

Els jardins de Manso Calders, a l’entorn de l’Institut Vinyes Velles, es van vestir de gala divendres per viure una nit màgica. Per segon any consecutiu, els amants de l’òpera van tenir l’oportunitat de gaudir d’aquest gènere en un entorn immillorable gràcies a la iniciativa Liceu a la Fresca, una proposta que impulsa el Gran Teatre del Liceu per apropar aquest tipus de música a la població.

Enguany, unes 150 persones van visionar, en pantalla gegant, Il Trovatore de Giuseppe Verdi. La vetllada també va comptar amb una degustació de cava i coca de vidre.

L’obra, enregistrada el mateix dia des del Gran Teatre del Liceu, es va retransmetre pel Canal 33. Un total de 166 municipis de tot l’Estat i d’Andorra van signar un conveni amb el teatre per projectar-la al carrer.

Tot un clàssic de Verdi

L’elenc de Il Trovatore està format, entre d’altres, per George Petean (Comte de Luna), Tamara Wilson (Leonora), Marianne Cornetti (Azucena), Piero Pretti (Manrico) i Marco Spotti (Ferrando).

Es tracta d’una coproducció del Gran Teatre del Liceu i l’Òpera d’Oviedo, amb la direcció musical de Daniele Callegari i la direcció escènica de Joan Anton Rechi. L’espectacle compta amb l’acompanyament de l’orquestra simfònica i el cor del Gran Teatre del Liceu.

Il Trovatore original es va estrenar el 1853 al Teatro Apollo, a Roma. Al Gran Teatre del Liceu de Barcelona es podrà veure fins al 29 de juliol.

Arxivat a: Cultura i festes
Al voltant de 150 persones van visionar "Il Trovatore" als jardins de Manso Calders
Els jardins de Manso Calders i l'Institut Vinyes Velles han estat, per segon any, l'escenari del Liceu a la Fresca a Montornès
Les persones assistents van poder tastar una copa de cava i coca de vidre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona