CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions per al proper curs del Casal de Cultura

Preinscripcions per al proper curs del Casal de Cultura

21/07/2017

El dilluns 24 de juliol s’obre el termini de preinscripcions per a la programació 2017-2018 del Casal de Cultura. Es poden formalitzar fins al 31 d’agost a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i del 4 al 8 de setembre al Casal de Cultura.

A partir d'aquest dilluns 24 de juliol es poden formalitzar les preinscripcions per als tallers que s’impartiran el proper curs al Casal de Cultura. Fins al 31 d’agost es poden fer en horari de matí (de 8 a 15 h) a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i del 2 al 9 de setembre en horari de tarda (de 16 a 20 h) al Casal de Cultura.

Com altres anys, l’ordre de presentació de les preinscripcions no garanteix la plaça. El 14 de setembre es farà un sorteig dels tallers que tinguin més demanda que places disponibles. La llista de les persones admeses es farà pública el 19 de setembre.

El Casal de Cultura ofereix tallers de dansa, manualitats, tecnologia, cuina, salut i costura. Com a novetat d’enguany, s’ha incorporat un taller de biodansa i un altre de boixets. A més, les persones interessades en els tallers de ioga i pintura poden inscriure's en un sol torn o en els dos que hi ha. Fins ara només hi havia l'opció d'apuntar-se als dos torns. També s'han modificat els horaris dels tallers d'informàtica per oferir més flexibilitat.

El Patrimoni i l'Arxiu Històric s'incorporen a la programació cultural

Un any més, coincidint amb l'inici de les preinscripcions del proper curs del Casal de Cultura, s'ha fet pública tota la programació cultural del municipi per a la propera temporada. A més de les activitats de la Biblioteca i de l'Oficina de Català hi figuren, per primera vegada, els serveis de l'Arxiu Històric i les activitats que s'ofereixen des del departament de Patrimoni. En aquest àmbit s'inclouen les visites guiades a la Torre del Telègraf, al Refugi antiaeri de Ca l’Arnau, a Mons Observans i al Castell de Sant Miquel. 

Pel que fa a la Biblioteca durant la propera temporada es continua apostant per la llengua i la literatura amb les tertúlies literàries, el voluntariat per la llengua i els tàndems d’alemany, anglès i francès. Les activitats fixes es posaran en marxa a l'octubre.

En el cas de l’Oficina de Català, les inscripcions per als cursos de català es podran formalitzar el 12 i 13 de setembre (per a exalumnes) i del 14 al 22 de setembre (per a nous alumnes). L’inici del curs està previst per al 26 de setembre.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge promocional de la programació

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona