CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El triatló no s’atura ni a l’estiu

El triatló no s’atura ni a l’estiu

12/07/2017

El Club Triatló Montornès segueix sumant triomfs, aquest cap de setmana ha pujat tres pòdiums i ha aconseguit dues segones posicions per equips.

Ni la calor ni el mal temps han impedit que el Club Triatló Montornès continuï lluitant per fer-se un lloc entre els millors.

Iván Limia s’ha proclamat campió absolut de l’Acuatló de Torredembarra amb un temps de 36’ 7”. La cursa es va haver de reduir a 10 km degut al mal estat del mar. A més, la bona actuació dels cinc atletes del Montornès a la competició ha permès aconseguir la segona posició per equips.

La Nocturna de Montmeló de 5 km ha estat l’escenari d’un altre podi aquest cap de setmana. Daniel Romero ha estat el campió amb un temps de 20’ 12”.

A Cardona ha tingut lloc el Triatló CEME - Vall de Cerdener, on el club montornesenc s’ha tornat a emportar la segona posició per equips. Manuel Pedro Caro ha estat l’atleta més destacat arribant a la meta el novè.

Triatló per als més joves, durant les vacances

Enguany s’ha posat en marxa el casal d’estiu del Club Triatló Montornès en el qual els nens i nenes practiquen tot un seguit d’activitats esportives enfocades des d’un punt de vista lúdic. Els organitzadors també han previst sortides en bicicleta pel municipi.

El casal ha atret una dotzena d’infants i compta amb el suport de professionals d’educació especial per a la realització d'activitats adaptades a infants amb discapacitat funcional.

Arxivat a: Esports
Equip sènior del Club Triatló Montornès, segon en l'Acuatló de Torredembarra (Foto: Club Triatló Montornès)
Equip sènior del Club Triatló Montornès, segon en el Triatló CEME – Vall de Cerdener (Foto: Club Triatló Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona