CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Òpera a la fresca

Òpera a la fresca

11/07/2017

Els jardins de Manso Calders acolliran la projecció de l’òpera "Il Trovatore" de Giuseppe Verdi el proper 21 de juliol. L’activitat forma part de la iniciativa “Liceu a la fresca” promoguda pel Gran Teatre del Liceu.

Aquest dilluns s’ha signat el conveni entre l’Ajuntament de Montornès i l’Institut Vinyes Velles per la cessió dels jardins de Manso Calders per projectar l’òpera Il Trovatore de Giuseppe Verdi.

L’espai permet posar una pantalla gegant perquè les persones assistents puguin gaudir de l’òpera de manera gratuïta i a l’aire lliure. La projecció forma part de la iniciativa “Liceu a la fresca” que promou el Gran Teatre del Liceu per apropar l’òpera a la població.

El 21 de juliol, els jardins de Manso Calders obriran les portes a les 21.30 h per rebre al públic amb una copa de cava i coca de vidre. L’òpera començarà a les 22 h.

És el segon any consecutiu que Montornès se suma a la iniciativa “Liceu a la fresca” que enguany compta amb el suport de més de 117 municipis d’arreu del territori espanyol. L’obra, enregistrada el mateix dia des del Gran Teatre del Liceu, serà retransmesa pel Canal 33. 

L’òpera està interpretada per George Petean (Comte de Luna), Tamara Wilson (Leonora), Marianne Cornetti (Azucena), Piero Pretti (Manrico) i Marco Spotti (Ferrando).

Es tracta d’una coproducció del Gran Teatre del Liceu i l’Òpera d’Oviedo. La direcció musical va a càrrec de Daniele Callegari i la coreografia és de Joan Anton Rechi. L’espectacle compta amb l’acompanyament de l’orquestra simfònica i el cor del Gran Teatre del Liceu. 

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat
L'alcalde, José A. Montero i el director de l'Institut Vinyes Velles, Josep Segura, durant la signatura del conveni
Projecció de "La Bohème" l'any passat als jardins de Manso Calders
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona