CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Remullada per l’esclerosi múltiple

Remullada per l’esclerosi múltiple

10/07/2017

Un any més, Montornès ha col·laborat activament en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Unes 300 persones han participat aquest diumenge en les activitats organitzades a les piscines d'estiu. Enguany s'han nedat 27.675 metres per la causa. Durant aquesta setmana encara es pot adquirir material de la campanya al CEM Les Vernedes.

A l'entorn de 300 persones han participat aquest diumenge en les activitats organitzades a les piscines d'estiu del Complex Esportiu Les Vernedes en el marc de la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple".

S'ha fet una sessió oberta d'aiguagim, una exhibició de natació sincronitzada i el salt solidari a la piscina. Unes 200 persones s'han llançat a l'aigua simultàniament en aquest gest col·lectiu. També s'han sumat 27.675 metres nedats per la causa, quatre quilòmetres més que l'any passat, i s'ha recaptat 462 € amb la venda de tovalloles, gorres i bosses amb el lema de la campanya. Durant aquesta setmana encara es pot adquirir material al mateix Complex.

La programació d'enguany, que es va posar el marxa el dia 1, ha inclòs una sessió de cinema a la fresca, jornades de portes obertes de natació sincronitzada i les activitats d'aquest diumenge. El programa ha estat coordinat pels departaments d’Esports i de Promoció de la Salut i ha comptat amb la col·laboració de voluntàries afectades per la malaltia.

Arxivat a: Ciutadania, Esports
Salt col·lectiu per l'esclerosi múltiple
Exhibició de natació sincronitzada
Exhibició de natació sincronitzada
Sumant metres per l'esclerosi múltiple
Sessió oberta d'aiguagim
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona