CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > "Tastamons": sabors del món per compartir

"Tastamons": sabors del món per compartir

07/07/2017

El 22 de juliol, la plaça del Poble acollirà el "Tastamons", un sopar a la fresca en què el veïnat aportarà el seu talent culinari per donar a conèixer menjars d'arreu. La iniciativa està organitzada per l'Oficina del barri i compta amb el suport de la Comissió de Convivència de Montornès Nord. Qui hi vulgui aportar un plat es pot inscriure a l'Oficina del barri fins al 12 de juliol. L’organització es farà càrrec dels ingredients.

L'Oficina del barri i la Comissió de Convivència, integrada per veïnat del barri de Montornès Nord, continuen aportant propostes engrescadores per l'estiu. Ara, amb la primera edició del "Tastamons", un sopar a la fresca que tindrà lloc el 22 de juliol al vespre a la plaça del Poble, a partir de les 20 h.

La proposta dóna continuïtat als tallers "Sabors del món. Espai d'intercanvi de cuina" que es van realitzar l'any passat. Aquesta vegada, es proposa que cadascú elabori una recepta d'un lloc del món, ja sigui de la pròpia procedència o d'un altre indret.

Qui vulgui participar s'ha d'adreçar a l'Oficina del barri fins al 12 de juliol per presentar la proposta i facilitar la relació d'ingredients que necessitarà. S'ha previst que es puguin degustar unes vint racions petites de cada plat.

Per completar la vetllada, a les 22 h es durà a terme una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula "Vaiana".

Les activitats formen part del programa "Viu i conviu al barri" que es desenvolupa per tercer any amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord. 

Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
Imatge promocional del Tastamons

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona