CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Estiu Jove, cada dia una proposta

Estiu Jove, cada dia una proposta

29/06/2017

El departament de Joventut de l’Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana l'Estiu Jove. Fins el 21 de juliol el jovent podrà participar en una activitat diferent cada dia.

Un any més, els joves tenen una vintena d’activitats al seu abast per no avorrir-se aquest estiu. Les propostes, que es duen a terme fins el 21 de juliol, són ben variades. 

Els dilluns i els dijous a la tarda l’acció està a Can Xerracan, on l’Espai Jove organitza jocs de taula i tornejos de ping-pong, futbol i futbolí.

Els dimarts les propostes es desplacen a la plaça de Pau Picasso amb la festa de l’escuma i inflables de gran format com el Bungge Run, Bowling i Zor Ball; i els divendres es dóna la benvinguda al cap de setmana amb una marató de cinema, consoles de tots els temps, batalla de galls i Dj’s.

L’estiu jove també proposa activitats fora del municipi. Cada dimecres hi ha programada una sortida a un marc temàtic diferent com Illa Fantasia, el Tibidabo o Port Aventura. Per participar a aquestes activitats cal inscriure’s al Centre Juvenil Satèl·lit (Carrer de la Llibertat, 10) o a les xarxes socials de l’Espai Jove.

Aposta per la formació

El departament de Joventut del consistori també organitza un curs de premonitors i premonitores de lleure. L’activitat està dirigida a aquells joves d’entre 15 i 17 anys que es volen formar en l’àmbit del lleure. Es durà a terme del 3 al 14 de juliol al Centre Juvenil Satèl·lit. 

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'Estiu Jove 2017

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona