CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Setmana del "Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Montornès"

Setmana del "Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Montornès"

28/06/2017

La implicació municipal en la campanya "Mullat't per l'esclerosi múltiple" s'incrementa enguany amb un programa que es desenvoluparà entre l'1 i el 9 de juliol. Hi haurà cinema, natació sincronitzada, a més del tradicional "salt" col·lectiu i la suma de metres nedats a favor de la causa.

L'1 de juliol es posaran en marxa les activitats programades a Montornès en el marc de la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple". Serà a les 23 h amb la presentació de la campanya i una sessió de cinema a la fresca a la plaça de Pau Picasso. La pel·lícula escollida és "100 metros", un film protagonitzat per Dani Rovira i Karra Elejalde, que explica la història de superació de David Arroyo que amb 30 anys és diagnosticat d’esclerosi múltiple i decideix fer front a la malaltia participant en una prova esportiva de les més exigents.

Els dies 4 i 5 de juliol, de 18 a 19 h, hi haurà jornada de portes obertes a la piscina coberta per als infants que vulguin tastar l'experiència de practicar la natació sincronitzada.

El dia 9, les piscines d'estiu concentraran la major part de les activitats, amb una sessió oberta d'aiguagim, exhibició de natació sincronitzada i el salt solidari a la piscina. Com és tradicional, durant el matí també s'acumularan metres nedats a favor de la causa i es podran adquirir tovalloles, gorres, bosses i altre material amb el lema de la campanya.

L'any passat el salt inicial va comptar amb 246 participants i durant la jornada es van nedar 23.625 metres.

La programació d'enguany està coordinada pels departaments d’Esports i de Promoció de la Salut i compta amb la col·laboració de voluntàries afectades per la malaltia. 

Els orígens de la campanya 

Des de l’any 1994, la Fundació Esclerosi Múltiple convida la societat a participar de manera activa en la campanya de sensibilització social i solidària del Mulla’t. El conjunt de les activitats programades tenen l’objectiu comú de recaptar fons per a la recerca científica de la malaltia i l’atenció a les més de 7000 persones afectades a Catalunya de les quals una sisena part són persones joves menors de 35 anys. Montornès col·labora en la campanya des de fa més de 15 anys.

Arxivat a: Ciutadania, Esports
Sessió especial d'aiguagim (Any 2016)
Salt conjunt per l'esclerosi múltiple (Any 2016)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona