CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les festes i revetlles més segures

Les festes i revetlles més segures

20/06/2017

Un any més s’ha posat en marxa la campanya “Revetlles amb precaució” promoguda pel Departament d’Interior de la Generalitat amb vistes a les festes i les revetlles dels municipis.

Protecció Civil ha engegat la campanya de sensibilització “Revetlles amb precaució” amb consells per minimitzar els riscos que comporta l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres, ara que s’apropen les festes de Sant Joan.

La campanya està impulsada pel Departament d’Interior de la Generalitat i té l’objectiu de millorar tant la protecció de les persones com del medi natural. Per tal de fer arribar els consells de precaució a organitzadors de festes i a la població en general, s’han editat cartells i quadrípitics que es poden trobar a les dependències municipals.

També s’han distribuït aquests materials informatius entre les botigues i casetes de venda de material pirotècnic i els gremis de pastissers. A més, el Departament d’Interior de la Generalitat ha habilitat un web amb consells per als correfocs, les fogueres i l’ús de petards, la normativa relacionada i el material divulgatiu.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la campanya "Revetlles amb precaució 2017"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona