CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les Festes de Sant Joan inicien el compte enrere

Les Festes de Sant Joan inicien el compte enrere

12/06/2017

Una trentena d'actes composen el programa de les festes que se celebraran del 17 al 25 de juny a Montornès Nord. Estan organitzades per una comissió veïnal que també coordina i dinamitza les activitats.

Un any més, i ja en són 42, Montornès Nord es prepara per viure l'esdeveniment festiu més important del barri: les Festes de Sant Joan. La programació es posarà en marxa el 17 de juny i es perllongarà fins al dia 25.

Es mantenen activitats tradicionals com la paella popular, el berenar per a la gent gran, la baixada de carretons, l’espectacle de varietats i el festival de danses i se'n proposen altres de noves pensades per afavorir les relacions veïnals intergeneracionals com un torneig de parxís i dominó, i un karaoke. L'arrencada es farà el dissabte 17 amb una gimcana d’aigua infantil, organitzada per la Penya Pere Anton, i la 2a Marxa Nocturna del Club Atletisme Montornès, que acabarà amb una visita al Jaciment Mons Observans. El diumenge, el Club Ciclista proposa el 4t Premi revetlla de Sant Joan de ciclisme. Durant el matí també hi haurà tallers variats que n'inclouen un de pallassos amb el Circ Raluy i, al migdia, un vermut popular. A la tarda, dues de les novetats del programa d'enguany: el torneig de parxís i dominó, i el karaoke.

Els actes centrals de la festa

Del 22 al 25 es concentren la major part de les activitats festives. El mateix dia 22 es farà el VIII Recital de poesia Bernardo López, en aquesta edició amb un sentit especial de record a aquest veí compromès amb la vida sociocultural del barri, impulsor del recital i que va morir a finals de l'any passat.

Pel que fa al tradicional pregó del dia 23, enguany anirà a càrrec del Centro Cultural Andaluz que celebra el 30è aniversari. D'altra banda, les colles de Geganters i Diables organitzen de forma conjunta el correfoc i la cercavila fins a la foguera, que un any més s'encendrà al final del carrer de Federico García Lorca.

Entre les novetats previstes per al dia 24 hi ha un tobogan aquàtic de 50 metres de llarg apte per a tota la família, que s'instal·larà al carrer del Vallès. A la tarda, l'Esplai Panda proposa una cercavila i el bateig del seu gegantó, el Xiong.

Les festes es clouran el dia 25 amb un festival de dansa i sopar a la fresca.

Arxivat a: Cultura i festes
Sant Joan 2017

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona