CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

Ajuts a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

07/06/2017

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya té obert el termini de presentació de sol·licituds per optar a ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial. L'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament ofereix informació i assessorament a les persones interessades.

Un any més, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, ha fet pública la convocatòria d’ajuts per la rehabilitació d’edificis residencials. La convocatòria s’adreça a comunitats, juntes de propietaris i propietaris únics d’edificis residencials acabats abans de l’any 1981, que tinguin un mínim del 70% de la seva superfície destinada a habitatge de residència habitual.

S'inclouen les obres de conservació de les deficiències importants, greus o molt greus de l’ITE (Inspecció Tècnica d'Edificacions), així com les millores de la sostenibilitat i la qualitat dels edificis que suposin reduccions iguals o superiors al 30% de la demanda energètica i les destinades a la millora d’accessibilitat.

Tots els requisits estan descrits a les bases reguladores i a la convocatòria oficial.

Terminis de presentació

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juny ampliable al 31 de juliol en cas de tractar-se d’actuacions considerades d’excepcionalitat i urgència; les relatives a la conservació dels fonaments, l’estructura i les instal·lacions de l’edifici, i les d’obres d’accessibilitat quan a l’edifici visquin persones amb discapacitat o mobilitat reduïda o més grans de 65 anys. 

Des de l’Oficina d’Habitatge es presta el servei d’assessorament per a la sol·licitud d’aquests ajuts. L'atenció es dóna els dimarts de 9 a 11 h i els divendres de 12 a 14 h a la 2a planta de l'Ajuntament.

Arxivat a: General
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona