CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès acollirà un servei d'assessorament sobre addiccions

Montornès acollirà un servei d'assessorament sobre addiccions

06/06/2017

L'espai donarà assistència als municipis integrats en la Mancomunitat del Galzeran. Serà una de les primeres accions del CRÍTIC, el Pla de prevenció de drogues i pantalles que s'està desenvolupant de forma conjunta.

A finals de maig es va celebrar a Montornès l'última comissió tècnica del CRÍTIC, el Pla de prevenció en el consum de drogues i pantalles de la Mancomunitat del Galzeran.

La comissió ha posat en comú durant els darrers mesos les línies de treball que s'estaven desenvolupant a quatre dels municipis integrats en la Mancomunitat (Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, Martorelles i Santa Maria de Martorelles) i una diagnosi de la situació actual. 

L'objectiu és cercar estratègies comunes i establir les accions a prioritzar fins a l'any 2020. Montornès ha aportat l'experiència del PEPA, el Pla Estratègic en la Prevenció d'Addiccions que es va posar en marxa l'any 2014.

El SADIP, un servei de referència

Entre les primeres accions que es duran a terme i que s'han anunciat a la darrera comissió tècnica, hi ha la posada en marxa del Servei d'Assessorament en el consum de Drogues i Pantalles (SADIP). S'ubicarà al Centre d'Atenció Comunitària del carrer de Federico García Lorca de Montornès Nord.

L'espai prestarà assistència a la resta de municipis de la Mancomunitat. La detecció d'usuaris es farà per mitjà de la xarxa d'agents implicats en el projecte i articulats des dels respectius ajuntaments.

El servei es presentarà a la ciutadania un cop la comissió política del Galzeran hi hagi donat el vist-i-plau.

Arxivat a: Ciutadania
Darrera reunió de la Comissió de treball del CRÍTIC
Imatge gràfica del CRÍTIC
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona