CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Futbol Sala a Montornès està d'enhorabona

El Futbol Sala a Montornès està d'enhorabona

01/06/2017

L'equip sènior de Futbol Sala de Montornès jugarà en la segona divisió catalana la temporada vinent. Els més petits del club, els pre-benjamins, han guanyat la lliga escolar del Vallès.

Els sènior de l’Associació Esportiva de Montornès de Futbol Sala ha ascendit a segona divisió catalana desprès de més d'una dècada competint en tercera.

L’equip ha acabat la temporada en segon lloc amb 54 punts, posició que li assegura l'ascens, després de guanyar 19 dels 22 partits disputats sota les ordres de l'entrenador i jugador del mateix equip Ángel Collado.

Els competidors més petits de l'Associació també s'han emportat un triomf aquest mes. Els pre-benjamins han guanyat la Lliga Escolar de Futbol Sala del Vallès que s'ha disputat a Mollet. Els montornesencs, d'entre cinc i set anys, han sigut molt superiors en el partits, guanyant per golejades de fins a 15 gols. Ángela Calado i Marc Cabello són els seus entrenadors.

El club es va fundar ara fa 30 anys, el 1987, però no va ser fins el 2008 que es van començar a crear els tretze equips que ara el conformen, dividits en nou categories: escola, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior i veterans.

Arxivat a: Esports
Equip sènior 2016-2017 (Fotografia cedida per l'Associació Esportiva de Montornès de Futbol Sala)
Equip pre-benjamí 2016-2017 (Fotografia cedida per l'Associació Esportiva de Montornès de Futbol Sala)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona