CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS sobre la deixalleria

AVÍS sobre la deixalleria

31/05/2017

Segons ha informat el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, la deixalleria de Montornès obrirà amb normalitat aquest dijous 1 de juny, després de dos dies de tancament per arreglar els desperfectes perpetrats a la instal·lació durant el cap de setmana.

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental va prendre la decisió de tancar la deixalleria de Montornès dimarts a la tarda arran de diversos incidents succeïts durant el cap de setmana i dilluns (dia de tancament del servei). Segons l'informe que el Consorci ha fet arribar a l'Ajuntament, els incidents han inclòs entrades no autoritzades a espais de la deixalleria per part de persones alienes dins i fora de l'horari d'ús, que han produït interferències en el servei que es presta als usuaris així com desordre i desperfectes en la instal·lació.

El Consorci per a la Gestió de Residus ha anunciat que, un cop realitzats els arranjaments necessaris, la instal·lació tornarà a obrir al públic aquest dijous en el seu horari habitual.

Arxivat a: Medi Ambient
Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona