CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Enganxa't a l'entorn sense fum!

Enganxa't a l'entorn sense fum!

26/05/2017

Fins al 16 de juny, Montornès acollirà activitats de sensibilització i prevenció del tabaquisme. Durant els propers dies es duran a terme activitats amb les escoles, instituts i els casals de la Gent Gran, entre altres.

Unes 200 persones de totes les edats participaran en la programació organitzada enguany amb motiu de la Setmana sense fum i de la commemoració el 31 de maig del Dia Mundial sense tabac.

Pertanyen als centres d'ensenyament del poble, els casals de la Gent Gran i a equipaments com el Centre Juvenil Satèl·lit, el Centre Infantil La Peixera i el Casal de Cultura, entre altres.

Tots plegats participaran directament en les activitats que es desenvoluparan  fins al 16 de juny, i que serviran per senyalitzar els espais del poble lliures de fum.

Es farà amb el logotip que l'alumnat ja va escollir l'any passat, quan Montornès es va adherir formalment al projecte Entorn sense fum impulsat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya. El logotip representa un núvol blau amb un cor blanc al centre.

Com a part del programa, el dia 31 de maig, el Centre d'Atenció Primària acollirà d'11 a 15 h una taula informativa i s'hi farà connexió en directe des del programa Las Mañanas de Ràdio Montornès.

Arxivat a: Ciutadania
Imatge de la campanya "Enganxa't a l'entorn sense fum"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona