CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un total de 28 equips participaran en la segona Minicopa VOBàsquet

Un total de 28 equips participaran en la segona Minicopa VOBàsquet

25/05/2017

Montornès acollirà els propers 3 i 4 de juny la 2a edició de la Minicopa VOBàsquet, una competició en què es prima el joc net i l'esportivitat per damunt dels resultats. La iniciativa està organitzada pel CB Vila de Montornès i l’Associació Vallès Oriental Bàsquet.

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició de la Minicopa VOBàsquet. La competició comptarà amb la participació de 28 equips mini masculins i femenins d'arreu de la comarca, una desena més que l'any passat, quan es va estrenar la proposta.

La presentació de l'esdeveniment ha comptat amb la presència de l'alcalde José A. Montero, de la presidenta del Club Bàsquet Vila de Montornès, Leo García Caro i d'Albert Pérez Isidro, representant de l'Associació Vallès Oriental Bàsquet.

La Minicopa proposa un model de competició en què no només pesa el resultat del marcador sinó també les conductes esportives dels jugadors de pista, de la banqueta, dels entrenadors i delegats d’equip, i de l’afició. També es té en compte el sistema de joc, el fair play i el respecte arbitral.

Bàsquet d'altura com a complement

La segona Minicopa VOBàsquet que se celebrarà el cap de setmana del 3 i 4 de juny al Pavelló Municipal i la Carpa Polivalent El Sorralet, es complementa amb activitats de nivell.

D'una banda hi haurà un Clínic sobre el model de joc de la Selecció Catalana Mini, a càrrec dels membres de l'equip tècnic Marc Guillén i Jonathan Vicente.

D'altra banda, se celebrarà la tercera edició de l’Allstar del Vallès Oriental. Un partit d'exhibició amb dos equips formats amb els millors jugadors sènior de la comarca.

Arxivat a: Esports
Presentació de la segona Minicopa VOBàsquet
Un moment de la presentació
Entre les activitats complementàries hi haurà la tercera edició de l’"Allstar" del Vallès Oriental
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona