CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Lliurats els premis del Concurs Fotogràfic de la Mitja 2017

Lliurats els premis del Concurs Fotogràfic de la Mitja 2017

16/05/2017

José Antonio Pilar ha estat el guanyador del primer i tercer premi de la setena edició del Concurs Fotogràfic de la Mitja. El premi a la millor fotografia creativa digital ha estat per a Mireia García, que també s'ha endut el guardó Foto Henkel que atorga el patrocinador de la prova.

Aquest dilluns s'han lliurat els premis del concurs fotogràfic de la Mitja Marató de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca. Enguany, el certamen ha recollit una quarantena d'instantànies. L'acte, celebrat al Casal de Cultura, ha comptat amb la presència de la regidora de Participació i Igualtat, Mar García, i del president del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre.

En aquesta edició, el guanyador del primer premi de la categoria general ha estat José Antonio Pilar per la fotografia "Paperera". El mateix autor ha rebut el tercer premi amb la imatge "Ombres". El segon premi d'aquesta edició ha estat per a la fotografia "3Mitja" de Montse Martínez.

En la modalitat de foto creativa digital, el premi ha estat per a Mireia García, pel fotomuntatge "Sant Jordi amb la Mitja Montornès". García també s'ha endut el guardó en la categoria patrocinada per Henkel per la imatge "Els 5 de Henkel". 

Amb l'acte de lliurament de premis ha quedat inaugurada una exposició amb les fotografies participants d'aquesta edició. Es podrà visitar fins al 26 de maig a la sala Riu Mogent del Casal de Cultura. 

(Adaptació de la informació facilitada pel Comitè organitzador de la Mitja - Club Atletisme Montornès; Presentació de les fotos guanyadores: Comitè organitzador de la Mitja - Club Atletisme Montornès)

Arxivat a: Esports
D'esquerra a dreta: F.Javier Álvarez (coordinador de la Mitja), Montse Martínez, Mar García, Mireia García, Fernando Izaguirre i Jose Antonio Pilar
1r Premi: "Paperera" de José Antonio Pilar
2n Premi: "3Mitja" de Montse Martínez
3r Premi: "Ombres" de José Antonio Pilar
Premi fotografia digital creativa: "Sant Jordi amb la Mitja Montornès" de Mireia García
Premi Henkel: "Els 5 de Henkel" de Mireia García
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona