CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès, nucli d'efervescència esportiva

Montornès, nucli d'efervescència esportiva

15/05/2017

Dissabte el CH Montornès va celebrar una festa de presentació i diumenge el CB Vila de Montornès va celebrar la segona festa del bàsquet femení, en el marc del Mes de la Salut de les Dones. També diumenge es va celebrar la 21a edició del Torneig Vila de Montornès de karate i la zona esportiva va acollir el Gran Premi de Marxa de Montornès i el Campionat de Catalunya Veterà de 10.000 metres.

A banda de l'activitat habitual dels equips i esportistes montornencs que competeixen dins i fora del municipi, aquest cap de setmana les entitats han fet que a Montornès no hagi parat de bullir l'olla esportiva.

Dissabte el CH Montornès va celebrar una festa de presentació amb la participació del BM La Roca i la presència, com a convidat, de l’entrenador de la selecció espanyola femenina i del BM Granollers, Carlos Viver. 

Diumenge el CB Vila de Montornès va celebrar al Pavelló Municipal Les Vernedes, la segona festa del bàsquet femení, en el marc de la programació "Maig, Mes de la Salut de les Dones" que organitza el departament de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament. Al mateix temps, la Zona Esportiva acollia el Gran Premi de Marxa de Montornès i el Campionat de Catalunya Veterà de 10.000 metres, en què l'atleta del CA Montornès, Sandra Cortés, va guanyar en la categoria femenina de -35 anys i els seus companys de club David Pueyo y Francisco Jesús Abellán van ser segon i tercer, respectivament en la categoria masculina de -40 anys. 

També diumenge al matí, el Club Karate Montornès va celebrar a la Carpa Polivalent El Sorralet el XXI Torneig Vila de Montornès. Hi van participar 23 clubs i més de 200 karateques.

 

Arxivat a: Esports
Els equips del CH Montornès amb el BM La Roca (Foto: Facebook BM La Roca)
Segona Festa del bàsquet femení organitzada pel CB Vila de Montornès
Podi del Campionat de Catalunya Veterà de 10.000 metres marxa
XXI Torneig Vila de Montornès del karate
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona