CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S'obren les preinscripcions per al proper curs del PTT

S'obren les preinscripcions per al proper curs del PTT

12/05/2017

Del 15 al 26 de maig romandrà obert el termini de preinscripcions per al proper curs del Pla de Transició al Treball (PTT). El programa s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no han superat l'ESO i que volen treballar o cursar posteriorment un cicle formatiu de grau mitjà.

El dilluns, 15 de maig, s'obre el termini de preinscripcions per al proper curs del Pla de Transició al Treball. Es poden formalitzar fins al 26 de maig a les dependències del PTT, a la Masia El Molí (avinguda d’Ícaria, 7 i 9).

La formació s'adreça a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que volen treballar o cursar posteriorment un cicle formatiu de grau mitjà.

El PTT ofereix formació professional gratuïta per a auxiliar d’Hoteleria, Cuina i Serveis de restauració, i per a auxiliar de Fabricació mecànica i d'ajust i soldadura. El curs inclou pràctiques a empreses i compta amb la col·laboració de professionals de l'entorn.

El pla és una col·laboració de l’Ajuntament de Montornès i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i pertany als Programes anomenats PFI (Programes de Formació i Inserció).

Aquest curs que s'acaba 26 estudiants, dels 30 que van iniciar les classes, aconseguiran l'acreditació. La formació, que s'imparteix a la Masia El Molí, ha comptat amb la col·laboració de 25 empreses de la zona.

Arxivat a: Educació
Mòdul d'auxiliar de mecànica i d'ajust de soldadura
Mòdul d'auxiliar de Cuina i Serveis de restauració del PTT
Alguns treballs artístics i de precisió realitzats pels alumnes de soldadura per Sant Jordi
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona