CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Naiara Moreno, campiona d'Espanya Universitària de karate

Naiara Moreno, campiona d'Espanya Universitària de karate

12/05/2017

L'esportista del Club Karate Montornès ha guanyat l'or en el Campionat d’Espanya Universitari de karate celebrat aquesta setmana a Múrcia. Moreno ha competit en la modalitat de kumite. El també montornesenc Xavier Talavera ha estat quart en kata.

El karate a Montornès torna a estar de celebració. Naiara Moreno ha guanyat el Campionat d’Espanya Universitari en kumite en la categoria - 61 kg i Xavier Talavera ha aconseguit la quarta posició en la modalitat de kata.

Per aconseguir el triomf, Moreno es va imposar en els quatre combats disputats i va empatar la final, que també va caure del seu costat per decisió arbitral.

Amb aquest resultat, ja són tres primeres posicions que suma la karateca aquest any en competicions estatals. Al gener va guanyar la primera fase de la Lliga Nacional de Karate i al març es va proclamar campiona absoluta d’Espanya.

Per la seva banda, Xavier Talavera es va quedar a les portes del podi, després de guanyar dues de les quatre rondes disputades.

Una altra esportista del poble, Mireia Cuevas, que entrena amb el Club de Karate No Kachi, ha estat tercera en kumite en la categoria -68 kg.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports, Joventut
Naiara Moreno al podi (Foto: Naiara Moreno)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona