CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Èxit de participació en la XV Bicicletada pel Besòs

Èxit de participació en la XV Bicicletada pel Besòs

08/05/2017

La prova ha aplegat prop de 700 persones. Al voltant de 90 ciclistes han pres part en la cursa des de Montornès. La bicicletada ha recaptat més de 1.300 euros donats per l'empresa Proceli per a l'estudi de la celiaquia.

Aquest diumenge 7 de maig ha tingut lloc la XV bicicletada organitzada pel Consorci Besòs Tordera.

Com en altres edicions, el recorregut que va des de Granollers fins a Sant Adrià del Besòs ha tingut un punt d'incorporació a Montornès. La regidora de Medi Ambient i responsable de la subconca Mogent del Consorci, Mar Garcia, i el regidor d'Esports, Juan José Fernández, han estat els encarregats de tallar la cinta de sortida. En aquesta ocasió, al voltant de 90 persones, el doble que l'any passat, han iniciat el trajecte des de Montornès. També, a la mateixa hora, ciclistes de Granollers i de Parets s’han incorporat a la pedalada.

Després d'anar-se nodrint amb els participants que s'han afegit a Montcada i Reixach i a Santa Coloma de Gramenet, la bicicletada popular ha finalitzat al Parc Fluvial del Besòs amb una gran festa.

En aquesta edició la prova sumava #Kmperlaceliaquia. L'empresa catalana Proceli donarà 0,10 € per quilòmetre recorregut. Són un total de 1.323 euros, que aniran a l’Associació Celíacs de Catalunya per a la investigació de patologies relacionades amb la ingesta de gluten.

Arxivat a: Esports, Medi Ambient
Sortida de la Bicicletada des de Montornès
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona