CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Consell d'Infants s'acomiada fins al curs vinent

El Consell d'Infants s'acomiada fins al curs vinent

02/05/2017

Aquest dimarts s'ha dut a terme la darrera sessió del Consell del curs 2016-2107. Per primera vegada Montornès ha comptat amb un òrgan de participació en què els infants han pogut dir la seva en qüestions que els afecten i en temes relacionats amb el municipi.

El Consell d'infants s'ha reunit aquest dimarts per extraure conclusions d'aquesta primera experiència al municipi i presenta la imatge gràfica que l'identificarà d'ara en endavant.

Des del novembre, un total de 22 alumnes representants de les escoles i escollits pels seus propis companys, s'han reunit un cop al mes per debatre els dubtes, neguits i propostes dels nens i nenes del municipi.

S’han tractat temes de mobilitat i via pública, els equipaments i també l'àmbit cultural i festiu del poble. Els infants han fet propostes sobre tots aquests aspectes que s’han fet arribar al consistori.

La imatge gràfica del Consell

El Consell també ha treballat aquest curs en la definició de la imatge gràfica que el representarà. S'ha fet a través d'un concurs en què han pogut participar els alumnes de 5è i 6è. La imatge del consell, ha estat creada a partir de les aportacions recollides.

Arxivat a: Educació, Infància
Darrera sessió del Consell d'Infants (curs 2016-2017)
Durant la sessió s'ha presentat el logotip que identificarà el Consell d'Infants
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona