CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Els Plans d'Ocupació Local, una oportunitat laboral i formativa

Els Plans d'Ocupació Local, una oportunitat laboral i formativa

15/03/2017

En els darrers dies s'ha dut a terme el lliurament d'acreditacions formatives a les 25 persones contractades a través dels Plans d'Ocupació Local (POL) 2016. També han rebut el seu diploma una vintena de persones participants en les accions formatives desenvolupades pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) durant els últims mesos.

El 2016 l'Ajuntament va dur a terme 25 contractacions en el marc dels Plans d'Ocupació Local als quals es van dedicar 402.378,49 euros. Aquestes contractacions han permès la realització d'11 projectes en els àmbits de manteniment, jardineria i obres, control de la via pública i equipaments, tasques administratives i serveis socials.

Acompanyant la feina, les persones participants han rebut formació transversal en matèries com la igualtat de gènere, la prevenció de riscos laborals i en Economia Social i Solidària. També s'ha impartit formació específica, en funció dels perfils professionals, en operador industrial de calderes, tècniques de neteja de la llar, jardineria i horticultura, entre altres.

Formació acreditada

El 10 de març van rebre de mans de l'alcalde, José A. Montero, i del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Delgado, els diplomes acreditatius de la seva participació en les accions formatives.

Des que es van engegar l’any 2013, els Plans d'Ocupació Local han permès la contractació de 146 persones. La despesa, assumida per l’Ajuntament en solitari, ha estat d’1.542.777,08 euros. 

En el mateix acte del 10 de març també es van lliurar diplomes a una vintena de persones més participants en les sessions formatives realitzades durant els darrers mesos pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç. En aquest cas, hi havia persones contractades per l'Ajuntament a través dels Plans de Garantia Juvenil, subvencionats pel SOC, estudiants en pràctiques i usuaris de la borsa de treball municipal.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Acte de lliurament de diplomes a les persones participants en les accions formatives de l'OPEC
Participants en els POL 2016, amb l'alcalde, José A. Montero, el regidor, Jordi Delgado i tècnics de l'OPEC
Participants en les accions formatives de l'OPEC amb l'alcalde, José A. Montero, el regidor, Jordi Delgado i tècnics de departament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona