CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 8 de març 2017: Feminisme en xarxa

8 de març 2017: Feminisme en xarxa

28/02/2017

El moviment feminista a Internet i a les xarxes socials centralitza part de les activitats previstes a l'entorn del Dia Internacional de les Dones. Entre les propostes destaca una taula rodona amb participació de dones impulsores de projectes significatius a la xarxa i l'adhesió a la mobilització global #MujeresEnHuelga.

La programació a l'entorn del Dia de les Dones es posarà en marxa aquest dissabte, dia 4, amb una tertúlia literària juvenil sobre els límits de l'amor, basada en la novel·la After d'Anna Todd. Tindrà lloc a les 11.30 h a la Biblioteca.

Entre les activitats previstos per a la setmana vinent, destaca l'acte institucional del 8 de març que inclourà una taula rodona amb el títol Feminisme a la xarxa. Les dones en temps de Twitter en què participaran quatre dones impulsores de projectes i publicacions feministes a Internet.

El dia 9 a les 18 h es farà, al Casal de Cultura, el lliurament de premis del VI Concurs de Fotografia del Dia de les Dones i el dia 11, a les 21.30 h, l'Associació de Dones per la Igualtat de Montornès (ADIM) organitza per sisè any el Sopar de dones. En aquesta edició, el sopar se celebrarà a la Carpa Polivalent El Sorralet. Els tiquets, que costen 19 €, es poden adquirir de forma anticipada a diversos establiments de Montornès.

Torna el Veus en femení a Montbarri

La programació "Montbarri aixeca el teló" torna a participar en el programa del Dia de les Dones amb l'espectacle "Veus en femení" que se celebrarà el 18 de març. En aquesta edició comptarà amb l'actuació de Maria Cambray que presentarà el seu disc Golpe, de la cantant local Laura Ojalvo i d'alumnes de l'Escola Municipal de Música.

El dia 25 es projectarà la pel·lícula Julie, dirigida per Alba González. Un film independent, amb el qual la montornesenca Sílvia Maya va obtenir la Biznaga de plata a millor actriu secundària al festival de cinema de Màlaga 2016.

Completen la programació, activitats de sensibilització per al jovent, i altres de reflexió i creixement personal a través del teatre.

Vaga feminista global #MujeresEnHuelga #NosotrasParamos

El programa del 8 de març a Montornès se suma a la mobilització global que s'ha previst per denunciar les desigualtats de gènere, la violència masclista, la bretxa salarial i la no valoració del paper i treball de la dona com a cuidadora d'altres persones en l'àmbit social i familiar.
A Montornès es proposa una concentració i aturada de mitja hora el mateix 8 de març a les 12 h als Jardins de l'Ajuntament.

 

Arxivat a: Igualtat
Cartell del Dia de les Dones

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona