CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nous reptes per al Club d’Escacs Montornès

Nous reptes per al Club d’Escacs Montornès

20/01/2017

El Club d’Escacs Montornès inicia la temporada aquest cap de setmana amb la Lliga Catalana i els Campionats Escolars 2017.

El Club d’Escacs Montornès afronta una temporada plena de reptes en totes les seves categories. L’equip sènior juga una temporada més a la Primera Provincial de Barcelona de la Lliga Catalana. La primera ronda és aquest diumenge i enfronta els montornesencs amb el Barberà C.

A més, aquesta temporada el club incorpora un segon equip sub-12 a la Lliga Catalana. Onze jugadors rotaran per formar part d’aquest equip al llarg de la competició.

Campionat Escolar

L’escola del club també torna al tauler d’escacs aquest cap de setmana. Quinze jugadors, compresos entre les categories sub-8 i sub-14, participen aquest dissabte en la primera jornada del Campionat Escolar 2017 a Granollers.

En els darrers mesos, el Club d’Escacs Montornès ha aconseguit bons resultats amb els més menuts. Àlex Villa va ser tercer al Campionat de Catalunya d’actius sub-8 i juntament amb Adhara Carrasco i Adrià Polo es van proclamar subcampions de Catalunya per equips.  

Arxivat a: Esports
L'equip sub-8 mixt del Club d'Escacs Montornès (Nit de l'Esport 2016)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona