CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els més joves prenen la paraula al Consell d'Infants

Els més joves prenen la paraula al Consell d'Infants

23/11/2016

Aquest dimarts s’ha constituït el Consell d’Infants de Montornès, un grup format per vint alumnes de les cinc escoles del municipi que es reuniran mensualment per tractar temes d'interès local

Montornès ja compta amb un Consell d'Infants, un nou òrgan de participació a partir del qual els més petits podran dir la seva en qüestions que els afecten i en temes relacionats amb el municipi.

El consell s’ha constituït aquest dimarts a l'Ajuntament, en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, la regidora d'Infància, Marina Sánchez, la responsable del Centre Infantil La Peixera, Carolina Villar, i Carol Gesa, representant de l'Associació REIR i coordinadora del grup.

Cada escola ha escollit dos alumnes de cinquè i dos de sisè per formar part del consell i assistir a les trobades mensuals que es duran a terme entre el gener i l'abril.

Els representants també s’ocuparan de posar en comú i traslladar al consistori les opinions de l’alumnat de cada escola. Aquests també faran arribar als seus companys les reflexions i decisions sorgides al Consell.

Entre les funcions de l’òrgan hi ha la d’analitzar el poble i fer propostes de millora. La trobada de cloenda del curs es farà el 2 de maig.

Arxivat a: Infància
Constitució del Consell d'infants
Els 20 representants del Consell d'infants
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona