CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’afició pel triatló continua creixent a Montornès

L’afició pel triatló continua creixent a Montornès

14/09/2016

Més d’un centenar d’esportistes de totes les edats van participar dissabte en la 2a edició del Triatló de Festa Major, organitzat pel Club Triatló Montornès

En poc més de tres anys, el Club Triatló Montornès ha aconseguit situar aquesta disciplina en el primer pla de la pràctica esportiva local. Dissabte, més d’un centenar de triatletes van prendre part en la 2a edició del Triatló de Festa Major.

Es van disputar proves individuals i per parelles d’adults i també dues proves de triatló infantil amb una quarantena de participants d’entre 4 i 14 anys.

En categoria adulta la prova va incloure 250 m de natació, 9 km de bicicleta i 2,12 km de cursa a peu. Els més ràpids van ser Joan Alarcón amb un temps de 29’17” i Montse Fontanet amb 40’04”. A la categoria de parelles els campions en categoria masculina van ser Iñaki Moret i Sergi Martínez amb 31’19”; en femenina, Lorena Rodríguez i Meritxell López, amb 43’07”; i en parelles mixtes, Carlota Gutiérrez i Esteve Olivé, amb 35’06”. 

El triatló, solidari amb la Fundació Oncolliga

Una vegada més, esport i solidaritat s’han donat la mà. En aquesta ocasió, el Club Triatló Montornès destinarà una part de cada inscripció i la totalitat de la recaptació de la venda de samarretes a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica Oncolliga.  Aquesta entitat sense ànim de lucre té com a finalitat principal l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars.

 

Arxivat a: Esports
Pòdium infantil del 2n Triatló de Festa Major. Foto: Club Triatló Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona