CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou reconeixement al restaurant Lucerón

Nou reconeixement al restaurant Lucerón

05/09/2016

Les germanes Yolanda i Maria Ángeles Lucerón han recollit aquest divendres el guardó Bib Gourmand 2016, una distinció que la guia Michelin ha atorgat a 49 restaurants catalans per la relació qualitat-preu dels seus plats.

Un cop més, el nom de Montornès ha tornat a aparèixer a una de les publicacions gastronòmiques més prestigioses a Espanya i Portugal: la guia Michelin. El restaurant Lucerón del carrer de Palau d’Ametlla ha estat reconegut, per segon any consecutiu, amb la categoria Bib Gourmand.

Es tracta d’una distinció que reben aquells establiments gastronòmics (a Catalunya un total de 49) als quals es pot tastar una cuina de qualitat a un preu ajustat.

El guardó, una jaqueta amb el nom del restaurant, l’han recollit aquest divendres les germanes Yolanda i Maria Ángeles Lucerón en una gal·la celebrada al Museu Marítim de Barcelona, en el marc de la fira Food Explorers Tast.

El Lucerón neix als anys setanta, sota el lideratge d’Antonio Lucerón i Ángeles Manglano, com a un bar de tapes i menús casolans. A partir del 2008, les germanes Lucerón fan d’ell un restaurant i adopten una cuina de mercat, principalment mediterrània.

 

Arxivat a: General
Les germanes Yolanda i Maria Ángeles Lucerón amb la jaqueta Bib Gourmand
Yolanda Lucerón recull el guardó de la mà de la directora comercial de Michelin Travel Partner España &Portugal, Mayte Carreño. Font: Restaurant Lucerón.
El restaurant Lucerón a la guia Michelin 2016
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona