CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els estudiants podran dissenyar el logotip de la marca “CompostVO-Vallès Oriental”

Els estudiants podran dissenyar el logotip de la marca “CompostVO-Vallès Oriental”

17/08/2016

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha convocat un concurs, destinat a alumnes de batxillerat o cicles formatius, per seleccionar la imatge corporativa de "CompostVO-Vallès Oriental". Les propostes es poden presentar fins al 16 de desembre.

El disseny del logotip de la marca CompostVO-Vallès Oriental està en mans dels estudiants. El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha obert una convocatòria per a l’elecció de la imatge corporativa d’aquest compost.

El producte es fa a partir de la fracció orgànica dels residus municipals a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental.

Hi poden participar tots els alumnes que cursin batxillerat o cicles formatius a qualsevol centre dels municipis adherits al Consorci. La persona guanyadora rebrà un premi de 300 € a bescanviar per material a Abacus Cooperativa i un certificat acreditatiu. A més, el centre educatiu obtindrà un premi de 200 € a bescanviar per material a Abacus Cooperativa.

El termini de presentació de treballs finalitza el 16 de desembre. Les obres s’han de lliurar al registre del Consorci (Camí Ral, s/n, Granollers).

Arxivat a: Medi Ambient
"CompostVO-Vallès Oriental". Foto: Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona