CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament assumeix l’ampliació del servei de bus de Sagalés a l'agost

L’Ajuntament assumeix l’ampliació del servei de bus de Sagalés a l'agost

29/07/2016

Davant l’habitual reducció de la freqüència de pas del bus de la línia 510 que es produeix durant el mes d’agost, el Consistori amb l’ajut de l’Associació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) pagarà expedicions a primera hora del matí i a la nit per donar resposta a les peticions veïnals.

El veïnat usuari de la línia 510 de Sagalés ha fet arribar a l’Ajuntament el seu malestar per la reducció del nombre d’expedicions, durant el mes d’agost, del servei de bus que enllaça Montornès amb Montmeló i Granollers.

Sagalés disminuirà la freqüència de pas perquè considera que hi ha un descens de viatgers a causa de les vacances d’estiu i això afectarà a les persones usuàries que fan servir el bus a primera hora aquests dies per arribar a la feina.

Tot i no ser el prestador del servei ni l’administració competent (depèn de la Generalitat), l’Ajuntament ha sol·licitat a l’empresa de transports l’augment dels viatges que ha previst durant el mes d’agost.

Ampliació entre les 4.50 h i les 6.20 h i cap a les 22 h

La franja horària en què s’amplia el servei és bàsicament al matí, amb tres expedicions per sentit, entre les 4.50 h i les 6.20 h. També es reforçarà a la nit, amb una expedició per sentit, a l’entorn de les 22 h.

El cost és de 2.895,10 euros i l’assumirà íntegrament l’Ajuntament que compta amb un ajut de l’Associació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) a la qual pertany Montornès.

Els horaris de servei de la línia 510 durant el mes d’agost es poden consultar també al web de Sagalés, a l’oficina d’atenció al client de l’empresa a Granollers, a les parades i a l’OAC de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ciutadania, General
Parada de bus a l'avinguda de Barcelona, a prop de l'Institut Vinyes Velles

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona