CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El mercat de segona mà es reformula per l'estiu

El mercat de segona mà es reformula per l'estiu

19/07/2016

La plaça del Poble acollirà una nova edició del mercat el 30 de juliol. Tothom qui vulgui inscriure’s ho pot fer de manera gratuïta fins al 25 de juliol a l’Oficina del Barri.

No hi ha millor manera d’acabar el juliol que amb una tarda de compres i música en directe. És per això que, el proper dissabte 30 de juliol, de 19 a 24 h, la plaça del Poble tornarà a omplir-se de paradetes i bon ambient amb un nou mercat de segona mà.

Es tracta d’una oportunitat per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i adquirir a bon preu productes que encara estan en bon estat. A la vegada, es promou la reutilització i la reducció de residus.

Per tancar la jornada, a les 23 h, la banda barcelonina de rumba La Màlaga oferirà un concert al mateix espai. Amb un estil propi i diferent, el grup es caracteritza per un repertori amb lletres que parlen de la vida i de tot el que hi passa.

Les inscripcions per participar al mercat de segona mà es poden formalitzar, de manera gratuïta, fins al 25 de juliol a l’Oficina del Barri de Montornès Nord. Es donarà preferència a les persones residents al poble.

Arxivat a: Ciutadania
Una de les darreres edicions del mercat de segona mà
.
La banda de rumba La Màlaga. Font: La Màlaga.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona