CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions a la Llar d’Infants el Lledoner i a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Preinscripcions a la Llar d’Infants el Lledoner i a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

06/05/2016

Aquesta setmana s'ha obert el termini de preinscripcions a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i a la Llar d’Infants el Lledoner per al curs 2016-2017. El període romandrà obert fins al 20 de maig per a l’Escola de Música i fins al 13 de maig, per a la Llar d'infants.

Aquests dies s’ha obert el termini per fer les preinscripcions a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.  El centre proporciona formació en diverses disciplines artístiques per a alumnes a partir dels 3 anys.

Per als més menuts s’ofereixen classes d’iniciació de música i dansa en què l'alumnat comença a desenvolupar les seves habilitats. A partir dels 6 anys, els infants passen a tocar un instrument o formar part d’un grup instrumental. En dansa, a partir d’aquesta edat, els infants poden triar entre dansa creativa i contemporània, dansa clàssica o dansa flamenca.

També, s’imparteixen cursos de teatre per a alumnes de la mateixa edat. Tot i que hi ha diversos nivells formatius com bàsic, aprofundiment, avançat i adults. A més, l’Aula de Teatre ofereix tallers de maquillatge o màscares així com una assignatura optativa de dicció i emissió de la veu.

L’escola també proporciona per a joves i adults cursos d’iniciació al llenguatge musical, informàtica musical i un programa de cursos trimestrals.

Les preinscripcions per al proper curs es poden formalitzar fins al 20 de maig a l’edifici de l’escola, al número 36 del carrer de Can Parera, de 16 a 21 h.

La Llar d'Infants el Lledoner oferta un total de 56 places

Fins al 13 de maig romandrà obert el període de preinscripció a la Llar d’Infants el Lledoner per al curs 2016/17. Un any més, el centre mantindrà els coneixements d’anglès i música per als infants de 2 anys i les sessions de psicomotricitat per a tots els escolars. Les famílies interessades amb nadons d'entre 4 mesos i 2 anys poden presentar el formulari i la documentació necessària al mateix equipament dins de l’horari següent: dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 h; dimarts i dijous de 15 a 17 h.

Arxivat a: Educació, Infància
Audicions a l'Escola Municipal de Música (Imatge d'arxiu)
Una de les classes a l'Escola de Música
Festa d'aniversari de la Llar d'Infants Pública el Lledoner (octubre de 2015)
Instal·lacions de l'escola bressol el Lledoner
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona