CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un any de gestió municipal del Complex Esportiu Les Vernedes

Un any de gestió municipal del Complex Esportiu Les Vernedes

05/05/2016

Les Vernedes celebrarà aquest dissabte 7 de maig una festa pel primer aniversari de l’obertura de les instal·lacions sota la gestió directa de l’Ajuntament. Hi haurà una jornada de portes obertes farcida d’activitats.

Aquest mes de maig fa un any de l’obertura de les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes sota la gestió directa de l’Ajuntament. Quedaven enrere les dificultats per resoldre el contracte amb l’empresa concessionària per greus incompliments, i tres mesos d’intensa feina per deixar l’equipament en condicions òptimes. Avui, el Complex Esportiu Les Vernedes té 1.850 persones abonades, atén més de 600 infants cada trimestre en els cursets de natació i, durant aquest estiu, acollirà el campus esportiu.

Aquest dissabte, 7 de maig, hi haurà una jornada de portes obertes amb activitats, per tal que el veïnat conegui l’equipament i pugui constatar l’evolució que ha experimentat des que el febrer de 2015 es va recuperar la gestió pública.

Programa d'activitats

  • 10 h – Presentació a càrrec de l’alcalde, José A. Montero
  • 10.15 h - Master Class especial MOU-TE!
  • 10.30 h - Tallers infantils de manualitats. Activitat lúdiques dirigides amb inflables i altres materials. Inflables aquàtics a la piscina coberta.
  • 11.30 h - Exhibició del grup de Dance infantil
  • 12.30 h - Master Class especial EQUILIBRA'T! (treball de tonificació i postural)

L’impuls inicial

En els mesos precedents a l’obertura, ara fa un any, la Brigada Municipal d’Obres i tècnics municipals van treballar en el condicionament i la millora de totes les instal·lacions que anteriorment gestionava l’empresa concessionària (pavelló d’esports, piscines d’estiu, piscines cobertes, bar i vestíbul del complex). Paral·lelament es van fer els processos de selecció de personal per cobrir 22 llocs de treball per a la recepció, les activitats aquàtiques i esportives, les tasques administratives i el manteniment.

Abans de la temporada de bany, es van posar a punt les piscines d’estiu amb una renovació pràcticament total de l’espai i l’Ajuntament va contractar personal tècnic de socorrisme, de manteniment, de seguretat i per a la recepció. 

Un any intens d’activitats i de novetats

Les primeres setmanes, després de l’obertura, van ser complicades per als treballadors i també per als usuaris ja que es va renovar tot el projecte esportiu i reforçar l’objectiu de promoure l’exercici entre el veïnat de totes les edats com un hàbit de salut en unes instal·lacions de qualitat, preparades per a la innovació i per a seguir les tendències del sector.

El Complex Esportiu Les Vernedes disposa d’un ampli programa d’activitats. S’han incorporat 4 màquines cardiovasculars a la sala de fitness, s’han comprat 21 bicicletes de ciclisme indoor i, amb la voluntat d’integrar les aportacions de les noves tecnologies, hi ha classes amb un suport audiovisual que permet realitzar recorreguts virtuals sobre itineraris reals.

Avui, el Complex Esportiu Les Vernedes té 1.850 persones abonades, atén més de 600 infants cada trimestre en els cursets de natació i, durant aquest estiu, acollirà el campus esportiu per donar continuïtat a la pràctica esportiva en els mesos en què no hi ha escola. 

Matrícula gratuïta per l’aniversari 
Per tal de celebrar l’aniversari hi haurà matrícula gratuïta per a les persones que s’inscriguin el 7 de maig, durant la festa, i el 12 de maig, el dia que es compleix un any exacte de la reobertura sota la gestió directa de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Esports
Cursets a la piscina coberta del Complex
Cursets de natació per a infants
Sala de fitness
Sessió d'Aeròbic al Pavelló durant el Carnaval
Recepció del Complex

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona