CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocat el 4t Concurs de disseny de la imatge de la Festa Major

Convocat el 4t Concurs de disseny de la imatge de la Festa Major

05/05/2016

L’Ajuntament ha tornat a posar en marxa el concurs que servirà per escollir el disseny de la imatge de la Festa Major. Les propostes es poden presentar fins al 13 de maig.

Un any més, la imatge de la Festa Major 2016 sortirà de la creativitat i enginy del veïnat. L’Ajuntament ha convocat la quarta edició del concurs que servirà per escollir el disseny que lluirà la samarreta de la Festa Major i les adaptacions a altres formats.

Les propostes es poden enviar fins al 13 de maig al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), acompanyades del pseudònim i les dades de contacte.

El millor disseny, el que esculli el veïnat

Un cop acabat el termini de presentació, la Comissió de Festes, formada per diverses entitats del municipi, escollirà entre tots els dissenys presentats al concurs, els 5 que millor reflecteixin els criteris d’adequació amb la temàtica festiva, qualitat i originalitat de la proposta. Però serà el veïnat qui esculli el disseny guanyador a partir d’una votació. Es podrà fer del 23 de maig al 3 de juny a diversos equipaments municipals.

En aquesta edició, la proposta guanyadora s'endurà un premi de 400 euros i tres samarretes estampades. A més, tots els participants tindran com a obsequi un llapis de memòria de 8 GB.

La samarreta de Festa Major d’aquest any serà de color magenta. És per aquest motiu que totes les imatges han de tenir aquest color de fons. A més, el disseny ha d’anar imprès amb un màxim de tres tintes planes. Els requisits que han de complir les propostes i el format de presentació vénen detallats a les bases del concurs.

Arxivat a: Cultura i festes
Concurs del disseny de la Festa Major 2016

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona