CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Treball i constància, la clau de l'èxit del Club Karate Montornès

Treball i constància, la clau de l'èxit del Club Karate Montornès

04/05/2016

El club ha tornat amb dues medalles de Cantàbria on aquest cap de setmana ha disputat el XV Trofeu Internacional Valle de Piélagos. Darrerament ha guanyat 9 medalles en el Campionat de Catalunya de Clubs i una més, en el Campionat d’Espanya infantil.

Els esportistes del Club Karate Montornès continuen treballant de valent i durant les darreres setmanes han demostrat que amb esforç i constància es poden obtenir bons resultats. 

El darrer cap de setmana han participat a Liencres (Cantàbria) en el XV Trofeu Internacional Valle de Píelago en què han aconseguit dues medalles de plata en la categoria femenina de Kata aleví i cadet.

Els karateques de Montornès, ja duien a la motxilla les 9 medalles (4 d’or, 3 de plata i 2 de bronze) aconseguides el 16 d’abril al Prat de Llobregat, en el Campionat de Clubs de Catalunya. El Club ha estat el millor de Catalunya en les categories de Kata infantil, juvenil, cadet, i de Kumite cadet femení. Aquests resultats permetran que esportistes del Club Karate Montornès participin novament en el Campionat d’Espanya de Clubs. Enguany tindrà lloc el 28 i 29 de maig a Madrid.

D’altra banda, el cap de setmana de Sant Jordi es va celebrar a Murcia el XXXVIII Campionat d’Espanya de Karate benjamí, aleví, infantil i juvenil. La delegació de Montornès estava formada per 7 esportistes que van competir en les modalitats de Kata i Kumite. Un d’ells, Usama Karach va pujar al podi per recollir la medalla de bronze en la categoria Kata aleví masculí. 

Arxivat a: Esports
El Club Karate Montornès en el Campionat de Clubs (Foto: Club Karate Montornès)
Usama Karach amb Luis López, sensei del Club Karate Montornès (Foto: Club Karate Montornès)
La delegació montornesenca a Cantàbria (Foto: Club Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona