CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Primeres sessions informatives i de selecció per al nou Dispositiu d’Inserció Laboral "DIL Barri - Olímpia"

Primeres sessions informatives i de selecció per al nou Dispositiu d’Inserció Laboral "DIL Barri - Olímpia"

19/02/2016

El dispositiu s’adreça especialment a dones, a persones majors de 45 anys i/o aturades de llarga durada, i/o amb baixa qualificació. Les persones interessades es poden posar en contacte amb l’Oficina del Barri, situada al carrer Hermanas de la Virgen Niña.

Aquests dies es duen a terme les sessions informatives i de selecció per participar en el Dispositiu d’Inserció laboral “DIL Barri – Olímpia”.

L’objectiu del “DIL Barri - Olímpia”, coordinat per l’Oficina del Barri, és oferir itineraris formatius, i orientació i assessorament laboral a aquelles persones en situació d’atur que necessiten millorar les seves competències per ampliar les possibilitats de trobar una feina. El programa va destinat especialment a dones, persones majors de 45 anys i/o aturades de llarga durada, i/o amb baixa qualificació.

Formació i assessorament per millorar la recerca de feina

En aquesta ocasió, s’impartirà formació sobre noves tecnologies i competències transversals. Pel que fa a la formació professionalitzadora, que inclou pràctiques a empreses, es dedicarà als perfils d’operari/a de fàbrica i auxiliar de magatzem, i a serveis de neteja. Les dones participants rebran també orientació laboral incorporant la perspectiva de gènere.

Tot plegat es complementarà amb un servei de suport i orientació en la recerca de feina.

Les persones interessades a participar es poden posar en contacte amb l’Oficina del Barri, situada al carrer Hermanas de la Virgen Niña, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i, dimarts i dijous, també de 16 a 19.30 h. Entre els requisits hi ha estar inscrit/a a la Borsa de treball municipal.

Mantenint l'aposta pel suport a la inserció laboral

El DIL Barri – Olímpia que ara es posa en marxa acumula l’experiència dels diversos dispositius d’inserció laboral que ha engegat l’Ajuntament en els darrers anys, com els DIL Jove de 2012 i 2013, el DIL Dones de 2013 i el DIL Barri de 2014.

El programa compta amb el suport del Servei d'Ocupació de la Generalitat, a través de "Treball als Barris 2015". La subvenció concedida de 294.445,68 euros serveix per a la contractació dels professionals que encapçalen els projectes. A més de l'aportació al DIL Barri - Olímpia, els ajuts arriben a tres projectes que tenen continuïtat i estan destinats a la millora de l'espai públic i la convivència, i la inclusió social. Tots tres es duen a terme mitjançant Plans d'Ocupació. També s'ha contractat un tècnic per desenvolupar feines de prospecció, dinamització comercial, emprenedoria i turisme.

Arxivat a: Ocupació, PII Montornès Nord
Imatge d'un dels darrers dispositius d'inserció laboral organitzat per l'Ajuntament (Imatge d'arxiu)
El programa inclou formació en noves tecnologies i competències transversals

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona