CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les inscripcions "on-line" a la 23a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

Obertes les inscripcions "on-line" a la 23a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

12/02/2016

En aquesta edició, la prova tindrà lloc el 3 d’abril. L’organització ha previst un màxim de 3.000 participants a la Mitja i 1.500 a la cursa dels 6 km.

Aquests dies s’han obert de manera oficial les inscripcions a la 23a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i a la cursa dels 6 km de Montornès.

L’organització preveu un màxim de 4.500 atletes entre les dues competicions: 3.000 a la Mitja i 1.500 a la cursa dels 6 km. S’han mantingut els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscripcions previstes. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel, una samarreta tècnica de màniga llarga.

La Mitja Montornès tindrà lloc el diumenge 3 d’abril i mantindrà el recorregut pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. 

Les inscripcions per a la 9a Mini Marató Solidària s'obriran el 16 de febrer. La cursa tindrà lloc el proper 2 d'abril.

Esports i solidaritat

Com és habitual, aquest gran esdeveniment esportiu torna a fer visible el seu costat més solidari a través de donacions a entitats del territori. En aquesta edició, la Mitja col·labora amb la campanya PonteEnMarchaYa, una iniciativa que té l’objectiu de recaptar fons per a la investigació i el tractament de la leucèmia, a benefici de la Fundació Josep Carreras. En aquest sentit, Henkel, principal patrocinador de la cursa, donarà 0.50 € per cada inscripció a aquesta fundació.

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès que compta amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

Compromís amb la igualtat de gènere

Per segon any consecutiu, el Club Esportiu Montornès Atletisme ofereix sessions d’entrenament a les dones del poble que s’apuntin a la cursa dels 6 km que es disputa juntament amb la Mitja Marató. 

Aquestes sessions van començar al gener i es perllongaran fins al 2 d’abril, vigília de la cursa.

L’any passat, la iniciativa va aplegar un total de 72 dones, moltes de les quals han incorporat la pràctica esportiva a la seva vida quotidiana.

Les sessions, dirigides per entrenadors especialitzats, es duen a terme els dimarts i dijous a les 17.30 h i els dissabtes a les 9.30 h.

Es pot trobar més informació sobre la prova i les inscripcions al web de la Mitja www.mitjamontornes.com.

Arxivat a: Esports
.
Rafa Carrillo i Luis Duarte, dos dels organitzadors de la Mitja, a una donació solidària de la campanya PonteEnMarchaYa
"Corre per la igualtat de gènere" a la Mitja Marató 2015
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona