CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova edició del Concurs de fotografia i dibuix del Dia de les Dones

Nova edició del Concurs de fotografia i dibuix del Dia de les Dones

09/02/2016

La regidoria de Polítiques d'Igualtat convoca per cinquè any consecutiu aquest concurs que pretén posar en relleu de forma gràfica la situació de les dones en la societat. Els premis van del 75 als 175 euros. Les propostes es poden presentar fins al 29 de febrer.

Aquests dies s’han publicat les bases de la cinquena edició del Concurs de fotografia i dibuix que convoca la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament amb motiu de la commemoració, el 8 de març, del Dia Internacional de les Dones.

Igual que l’any passat, les bases estableixen dues categories: una de fotografia per a persones adultes i una de fotografia o dibuix per a joves d’entre 12 i 17 anys. Hi ha tres premis per categoria que oscil·len entre els 75 i els 175 euros.

Igualtat, respecte i models positius

Les fotografies i dibuixos han de mostrar l'existència  real de les desigualtats de tracte i de drets entre dones i homes, però també destacar models alternatius positius, igualitaris, respectuosos  i no violents entre unes i altres en qualsevol àmbit: esportiu, laboral, educatiu, familiar, comunitari, etc. Han de contribuir a sensibilitzar i a crear consciència que sent persones de diferent sexe no tenen perquè ser tractades de forma desigual.

Con en passades edicions, els treballs guanyadors serviran per a la difusió de les activitats que es porten a terme des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat.

Les propostes es poden presentar fins al 29 de febrer a les 20.30 h al Casal de Cultura o al Centre Juvenil Satèl·lit.

El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 3 de març a les 18 h, a la sala Riu Mogent del Casal de Cultura, moment en què també quedarà inaugurada una exposició amb totes les obres presentades.

Arxivat a: Igualtat
Imatge de promoció del concurs

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona