CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Festes de tardor solidàries

Festes de tardor solidàries

19/11/2015

Enguany entre les activitats previstes per Sant Sadurní, n’hi ha de suport a la Marató de TV3 i a l’Hospital infantil de Sant Joan de Déu. Al costat d’això, torna el lliurament de Premis del Concurs Font de Santa Caterina de Microcontes i la celebració de Santa Cecília que organitza l’Escola Municipal de Música.

Les entitats de Montornès han volgut, una vegada més, omplir de contingut solidari part de les activitats incloses en els programes festius del poble. En aquesta ocasió, el Centre de Formació d’Adults (CFA) Marinada i l’Associació Excursionista Lleure Montornès, organitzen actes relacionats amb la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat. El 26 de novembre, el CFA Marinada durà a terme una conferència a les 19 h, a la sala d’actes de l’Ajuntament, dedicada a aquesta malaltia. L’Associació Excursionista Lleure Montornès, per la seva banda, ha organitzat una Caminada popular per la plana de Can Vilaró el dia 28, en què se sortejaran obsequis. Tota la recaptació serà per a la Marató.

També l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Parera ha organitzat tota una jornada d’activitats solidàries, el 28 de novembre, en aquest cas a favor de l’Hospital infantil de Sant Joan de Déu. 

Microcontes i música, dues tradicions de les festes de tardor

Cada dos anys, des de’n fa onze, les festes de Sant Sadurní inclouen un acte cultural en què es lliuren els premis del Concurs Font de Santa Caterina de Microcontes. Aquest any tindrà lloc el 26 de novembre, a les 19 h, a l’Espai Cultural Montbarri i inclourà actuacions de dansa, teatre, música i la lectura d’alguns dels 125 microcontes que opten als premis.

Un altre esdeveniment tradicional de la tardor és la festa que organitza l’Escola Municipal de Música per commemorar el dia de la seva patrona, Santa Cecília. Enguany se celebrarà el 22 de novembre al Teatre amb actuacions d’alumnes del centre, el llaminer concurs de pastissos musicals i un espectacle d’animació infantil.

Arxivat a: Cultura i festes
Festes de tardor 2014 (Foto: Ajuntament de Montornès. Autor J.A. Jiménez)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona