CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Montornès

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Montornès

05/10/2015

Un curs de conducció eficient és la novetat del programa que es desenvoluparà de l’11 al 18 d’octubre. També s’hi ha inclòs una bicicletada popular.

Aprendre a conduir estalviant combustible i disminuint les emissions de CO2 són dos dels objectius del curs gratuït de conducció eficient que s’ha programat a Montornès en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El curs es desenvoluparà en una sola sessió de 4 hores el 16 d’octubre al matí, amb la col·laboració de l’autoescola Athena.

Les inscripcions es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i també a través del “Contactar” d’aquest mateix web. En el moment de la inscripció cal indicar el nom, la data d’expedició del carnet de conduir, el tipus de combustible del vehicle habitual i el quilometratge anual aproximat. Aquestes dades permetran ajustar al màxim les indicacions per a cada participant.

Es calcula que la conducció eficient permet estalviar al voltant d’un 15% de combustible, a més, millora el confort, disminueix l’estrès en la conducció i augmenta la seguretat. 

Pedalar, un clàssic de la mobilitat sostenible

La programació prevista també inclou una de les activitats tradicionalment vinculades a la mobilitat sostenible. El diumenge 18, se celebrarà una bicicletada popular organitzada amb la col·laboració del Club Ciclista Montornès. La pedalada sortirà a les 11 h de l’aparcament de l’Ajuntament. La comitiva farà un recorregut d’uns 9 Km pels carrers de Montornès Centre i Montornès Nord, amb arribada a la plaça de Pau Picasso. A l’acabar, qui vulgui podrà participar en un taller per conèixer el funcionament tècnic de la bicicleta. També s’ha organitzat una gimcana amb activitats per a la mainada.

Arxivat a: Medi Ambient
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona